Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

Information om Ungarn ​

Vi kan nu tilbyde hele paletten fra dette imponerende jagtland, der med sine stolte jagttraditioner og gode jagtkultur, altid er garant for stærke og flotte trofæer, Ungarn er f.eks. kendt for at have nogen af verdens største dåhjorte trofæer og det er da også over 50 % af de afskudte hjorte på vores revirere der er medaljetrofæer, man bør heller ikke snyde sig selv for at jage den eftertragtede kronhjort, for de Ungarske skove rummer mange toptrofæer af skovens konge, og sammen med de professionelle Ungarske jægere, der kan vurdere vægten på trofæet, inden afskydning, så det altid er det rigtige dyr der nedlægges, og du altid er sikker på at få anvist lige netop det trofæ du har bestilt.

​Vores jagtområder drives af yderst kompetente og professionelle samarbejdspartnere, som har mange års erfaring med udenlandske jægere, så her kan vi virkelig tilbyde, kvalitetsjagter på alle vidtarter. Vi har selv jaget i Ungarn i mange år, og har meget stort kendskab til Ungarn som jagtland.

​Vi har jagtrevirer flere steder i Ungarn, beliggende i den central sydlige og vestlige del af Ungarn. Vores revirer er typisk Ungarsk terræn med bjerge, store skove, kæmpe græsarealer og moseområder, som giver vildtet de bedste levebetingelser.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44