KontaktNyhedsbrev

Marco Polo

Vi kan nu tilbyde dette smukke og af mange eftertragtede trofæ på den smukke Marco Polo i en ekstrem smuk natur, stor gæstfrihed og et fantastisk jagteventyr i Tajikistan. Landet er en lille republik i det Centrale Asien, med grænse op til Kina, Uzbekistan, Kirgisistan og Afghanistan.

Det meste af Tajikistan er bjerge, fra Fann Bjergene i Vest til bjergene i Pamir i den østlige del af Badakhshan. Det bjergrige land tilbyder fantastisk jagt på den imponerende Marco Polo Argali, som har de længste horn af alle får.

​Jagten vil foregå i Murgab området hvor man kan skulle jage i 3000-3200 m højde. Jagten foregår mange gange hvor man sammen med sin guide spotter fra bil de store bjergskråninger samt fødeområderne.

Når man så har spottet det ønskede trofæ begynder det hårde arbejde til fods for at komme på skudhold. Det kræver en god fysik for denne jagt og man skal inden afrejse have øvet sig i meget lange skud da det kan forekomme at man skal skyde på 400m+

Man kan forvente at temp vil ligge mellem -10 og -30c

​Man skal flyve til Dushanbe og derfra til Khorog (16 timer ) hvor man overnatter inden man næste dag kører til campen (6 timer) som er jagthus med alt i udstyr i 4200 m højde over havet​.

Tilbud på Marco Polo​

10 nætter i jagthytte og telt inkl kost

​10 dages jagt

​Import/export af våben

​Kørsel i jagtområde samt til/fra lufthavn

​Licenser og tilladelser

​Tag

​1 stk Marco Polo uanset størrelse

​Pris 225.200 DKK pr jæger

​Ikke inkluderet:
​400 DKK i administrative omkostninger
​Flybilletter
​Alkoholiserede drikke
​Hjemsendelse af trofæer
​Veterinær dokumenter
Drikkepenge​
Hotel før/efter jagt

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du “synes godt om” vores side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Du kan også skrive en besked direkte til os via formularen.

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at gå glip af alle vores gode tilbud på jagtrejser