Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Ture omkring Port Elisabeth

Fotosafari & udflugter​

Ønsker du et afbræk fra jagten, eller kunne du tænke dig at kombinere rejsen med aktiviteter og udflugter for dig og din familie?

Sydafrika byder på et hav af muligheder for alle tilrejsende. Landet er betagende smukt og formentlig det bedste sted i verden, hvis man ønsker at kombinere jagt med regulær badeferie, fotosafari eller lignende.

Tag din kone eller familie med og gør jagt turen til en uforglemmelig rejse, med en blandet cocktail af f.eks. jagt, fotosafari, badestrande, vandreture,  naturoplevelser, lokale seværdigheder, bungy-jump, fiskeri, hval safari og meget mere. Mulighederne er ikke mindre end uendelige og kun fantasien sætter grænsen.​

Som gæst, kan du til beskedne beløb og med fordel benytte dig af en, eller flere af vores udbudte dags udflugter, med udgangspunkt fra lodgen. Studér de individuelle udflugter og priser nedenunder på siden.

Du kan også vælge, selv at arrangere din ferie og på egen hånd drage ud på eventyrene, f.eks. i en leje-bil. Du kan gøre dette før, under eller efter dit ophold hos os. Herunder et lille udpluk af hvad man kan foretage sig omkring vores Lodge.

Kom med jeres ønske og vi sætter et samlet tilbud op som ALL INCLUSIV​

​DAGS UDFLUGTER:

​Addo Elephant Park

Privat game drive gennem Sydafrikas tredje største national park. Se hundredvis af elefanter boltre sig i dette enorme natur reservat og oplev et hav af de andre afrikanske vildt arter, bl.a. det fredet sorte næsehorn.

Schotia Reserve, eftermiddag og aften safari

Schotia Reservatet er med over 2000 dyrearter, et mekka for dyr og natur interesserede. Kom helt tæt på dyrene i den åbne Land Rover og nyd middagen omkring bålet ved mørkets frembrud.​

​Fisketur

Har du før prøvet at hale en 180 kg. tung tunfisk ind med din fiskestang? Kunne du tænke dig at fiske i Sydafrikas mangfoldige og spændende farvand? -Så har du her chancen!

​Graaf Reinet og Valley of Desolation

Oplev livet som det var i 1800-tallet og udforsk den historiske by Graaf Reinet som ligger midt i Cambedoo National Park. Bagefter kan du spejde udover byen, resten af parken og Karoo sletten fra klippetoppene, i det betagende og smukke Valley of Desolation.

​Hval safari

Kom på hval safari i Algoa bugten, ud fra kysten ved Port Elizabeth -en mildest talt, uforglemmelig oplevelse på havet, hvor du kan nyde synet af disse enorme og fascinerende dyr, som lever under havets overflade.

​Delfin safari

Med denne tur har du mulighed for at komme helt tæt på delfinerne i Algoa bugten -en spændende og oplevelserig oplevelse på havet, hvor du kan nyde selskabet af disse venligsindet, yndefulde og legesyge væsener.

“Penguin patrol” – Pingvin udflugt og aktivitets dag

Penguin Patrol er en spændende, aktivitets og lærerig dag for turister og lokale, som bl.a. indeholder:

  • Sejlads til St. Croix Island
  • Frokost i Port Elizabeth, på Chartroom Restaurant
  • Besøg på SAMREC (South African Marine and bird Reabilitation Center)
  • Besøg på Bayworld​

Port Elizabeth (shopping, badestrande, sightseeing, golf, kasino m.m.)

Tag et slag golf, gå på shopping eller slap af på stranden. Vi guider jer rundt i byen efter ønske, eller I kan vælge at gå på jeres egen hånd. Tag en snak med lodgens safari guide og få nogle gode råd. -Vi tilpasser udflugten efter dine ønsker og interesser.​

Garden Route Tour – 3 dage

Kom på en uforglemmelig smuk og begivenhedsrig tur langs Sydafrikas østlige kystlinie, også kendt som “The Garden Route” Denne rute viser med rette, hvorfor det siges at Sydafrika har så meget at byde på. Oplev et væld af naturoplevelser, dyreliv og lokale seværdigheder undervejs. Vi tilpasser turen efter dine ønsker og interesser.​

Avlefarme

Besøg de nærliggende og lokale løve eller leopard/gepard avle-farme.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Sælhundevej 146,

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44