Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

Ronda Ibex i Spanien ​

Information om jagt på Ronda Ibex​

1. oktober - 30. april

Ynglesæson: November - December

Bedste jagttidspunkt: ynglesæsonen

Morfologisk set er Ronda bjerggedden den mindste af de fire forskellige typer bukke, man skelner imellem i Spaniens smukke jagtland.

Som følge af en tilpasning til miljøet og mildere vintre end i andre områder på halvøen, er det først og fremmest manglen på sorte pletter i dens pels, der får den til at skille sig ud fra de andre typer. Håret er kortere, med en tyndere manke og et smallere baghoved.

Hornene vokser opad i V-form og derefter bagud med et twist på bare 90 grader. Selvom dette er Ronda geddens mest almindelige hornform, kan man i denne region finde geder med andre hornformer, selv inden for den samme besætning.

Stalking, som er den jagtteknik, vi anvender på de fleste af vores jagter, lader jægeren udforske det naturlige miljø, som omgiver denne art.

Tejeda, Almijara og Alhama bjergkædens nationalpark, som strækker sig over 40.662 hektar, ligger i bjergrige konturer i områderne Tejeda, Almijara og Alhama, mellem provinserne Malaga og Granada.

Sierra Tejeda bjergkæden er den højeste del i denne række af bjerge, og når 2.066 meter på toppen af ​​La Maroma. Herfra er der en spektakulær udsigt over Middelhavet og de omkringliggende bjergkæder.

Floder og vandløb strømmer hurtigt ned langs bjergenes skråningerne, der byder på spektakulære vandfald, såsom Los Árboles Petrificados, hvor kalkstensvandet mineraliserer de gamle træstammer. Andre steder viger vandet for nogle af de mest imponerende kløfter, kaldet Cahorros. Andre geologiske elementer, der skiller sig ud, er Nerja-hulen, som er erklæret for værende nationalmonument og La Maroma-skismaet. Selvom forskellige kulturer konvergerer i dette område, har de tre bjergkæder en markant muslimsk arv, med hvide landsbyer strøet rundt om dale og bjerge, der ikke er nemme at komme til.​​

Tilbud på Ronda Ibex

3 dages ophold m. helpension i dobbelt værelse

2 dages jagt

Jagtføring 1:1

Jagtlicens

Transport til / fra jagtområdet

Transport til / fra Madrid lufthavn

Leje af riffel

Rengøring af trofæer

Afskydning af 1 stk minimum bronze Ronda Ibex

Pris      26.995 DKK

Skydes der under bronze tilbagebetales der 1.500 DKK

Nedlægges der ikke Ronda Ibex tilbagebetales der 19.000 DKK

Ikke inkluderet:

Flybillet

Alkohol

400 DKK i admin. gebyr

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen neden for her, så kontakter vi dig hutigst muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du "synes godt om" vorese side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44