Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Ronda Ibex

Jagtdatoer

Oktober - 30. april.

Ynglesæson: November - December.

Bedste jagttidspunkt: ynglesæsonen.

Beskrivelse af vildtet

Morfologisk set er Ronda bjerggedden den mindste af de fire forskellige typer bukke, man skelner imellem i Spaniens smukke jagtland.

Som følge af en tilpasning til miljøet og mildere vintre end i andre områder på halvøen, er det først og fremmest manglen på sorte pletter i dens pels, der får den til at skille sig ud fra de andre typer. Håret er kortere, med en tyndere manke og et smallere baghoved.

Hornene vokser opad i V-form og derefter bagud med et twist på bare 90 grader. Selvom dette er Ronda geddens mest almindelige hornform, kan man i denne region finde geder med andre hornformer, selv inden for den samme besætning.

Jagtmetode

Stalking, som er den jagtteknik, vi anvender på de fleste af vores jagter, lader jægeren udforske det naturlige miljø, som omgiver denne art.

Jagtområde

Tejeda, Almijara og Alhama bjergkædens nationalpark, som strækker sig over 40.662 hektar, ligger i bjergrige konturer i områderne Tejeda, Almijara og Alhama, mellem provinserne Malaga og Granada.

Sierra Tejeda bjergkæden er den højeste del i denne række af bjerge, og når 2.066 meter på toppen af ​​La Maroma. Herfra er der en spektakulær udsigt over Middelhavet og de omkringliggende bjergkæder.

Floder og vandløb strømmer hurtigt ned langs bjergenes skråningerne, der byder på spektakulære vandfald, såsom Los Árboles Petrificados, hvor kalkstensvandet mineraliserer de gamle træstammer. Andre steder viger vandet for nogle af de mest imponerende kløfter, kaldet Cahorros. Andre geologiske elementer, der skiller sig ud, er Nerja-hulen, som er erklæret for værende nationalmonument og La Maroma-skismaet. Selvom forskellige kulturer konvergerer i dette område, har de tre bjergkæder en markant muslimsk arv, med hvide landsbyer strøet rundt om dale og bjerge, der ikke er nemme at komme til.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44