KontaktNyhedsbrev

Monteria

Information om monteria jagt

Jagttider:

Oktober til februar

Er du til action og hyggeligt samvær.

Spanien er i de sidste år kommet med på mange jægeres ønskeseddel da dette land har så meget at byde på og ikke mindst de populære drivjager som i Spanien hedder Monteria.

​Denne vanvittige spænende jagt Monteria som er den spanske udgave af de polske drivjagter dog med meget større afskydning. Disse jagter foregår til tider i meget store hegnede områder men er også på den helt frie vildtbane.

Gældende for disse jagter er utrolig professionelt organisering lige fra man hentes i lufthavnen og køres til hotellet men ikke mindst selve jagten som drives med 200-250 hunde som virkelig kan deres arbejde. Her er virkelig tale om at “være i ilden ” disse dage jagterne foregår. LUX Jagtrejser har selv testet disse jagter med stor succes og gentager dette igen fremover.

Man kan koble på disse jagter som enkeltpersoner, men naturligvis også som grupper. Prøv denne tur og oplev den spanske kultur og gæstfrihed.

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du “synes godt om” vores side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Du kan også skrive en besked direkte til os via formularen.

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at gå glip af alle vores gode tilbud på jagtrejser