Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Gredos Ibex

Jagt Datoer

1. marts - 15. juni.

15. september - 15. december.

Brunsttid: November - December

Beskrivelse af vildtet :

Den spanske Ibex (Capra pyrenaica) er en af ​​de kvægarter, der tilhører gedeslægten i Europa. Tidligere fandtes der fire underarter af denne slægt i Spanien, men to af dem uddødede for nylig. Capra Pyrenaica Victoriae, som er en af ​​disse fire underarter, har sin oprindelse i flere bjergområder i hjertet af den iberiske halvø. Den største bestand findes i Sierra de Gredos, mellem provinserne Cáceres og Ávila.

Den kendetegnes ved sin mørke frakke og sammen med Ibexen fra Beceite-Tortosa, har den de største gevirer. Dens store horn med ringaftegninger har en ru overflade, og er formet som en lyre. Hornenes vækst er proportional med dyrets alder, og hvert år tilføjes en ny ring. Hunnerne har små, mere lige horn. Hannerne har en gennemsnitsvækst på 90 kg og hunnerne på omkring 40 kg.

Jagtmetode

Denne art jagtes på store områder, hvor mængden og kvaliteten af ​​jagttrofæer er godt tilpasset til den enkelte persons fysik.

Jagtområde

I hjertet af den Iberiske Halvø, mod vest, finder vi det centrale bjergsystem, som er en lang bjergkæde bestående af flere bjerge, blandt hvilke vi finder la Sierra de Gredos, der ligger mellem provinserne Ávila, Cáceres, Madrid og Toledo, og som lægger navn til denne underart af bjerggedden. Sierra de Gredos er et spektakulært område præget af søer, cirkeldale, kløfter, bjerge, klipper, skrænter og moræneaflejringer; og Pico Almanzor med en højde på 2.592 m er det højeste punkt i hele bjergkæden. Udover, at omgivelserne forvandler Gredos til et smukt og spektakulært bjerg, er det, fra et biologisk perspektiv, et af de mest interessante områder i hele Vesteuropa.

Områdets vegetationen varierer afhængigt af højden, og det er derfor muligt at finde et landskab med eg, kastanje, elletræ, ask, birk, poppel, pil og pyrenæiske eg, som i forskellige områder erstattes af fyr . ​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44