KontaktNyhedsbrev

Beciete Ibex

Information om jagt på Beciete Ibex​

Jagttider:

16. oktober – 31. maj.

Brunsttid: November – December.

Bedste tidspunkt at jage: brunsttid og forårssæsonen

Capra Pyrenaica Hispanica er en underart af den mest udbredte vilde stenbuk på den iberiske halvø. En af de største kolonier af den spanske stenbuk kan findes i Puertos de Tortosa-Beceite regionen. Ligesom de fleste pattedyr, er Ibex stenbukkene (Capra Pyrenaica) nogle yderst seksuelt dimorfe dyr.

Dette betyder, at der er store forskelle mellem hunnernes og hannernes morfologi. Hannen har store buede horn, der sidder i siderne, ligesom vingerne på et fly, en egenskab, der adskiller denne art fra de iberiske stenbukke, der findes i andre områder af landet. De kan veje op til 110 kg, og måler 80 centimeter i højden og 1,5 meter i længden. Hannerne kendetegnes ved et fipskæg under hagen. Hunnerne er meget mindre end hannerne. De kan blive op til 1,20 meter lange og 60 centimeter høje. Hunnerne vejer mellem 30 og 45 kg, og har meget mindre horn end hannerne.

​Denne art jagtes på store områder, hvor mængden og kvaliteten af ​​jagttrofæer er godt tilpasset til den enkeltes fysiske tilstand

​Los Puertos de Beceite er et bjergmassiv, der ligger mellem provinserne Tarrogona (Catalonien), Teruel (Aragón) og Castellón (Valencia), hvor det catalanske kystområde og det iberiske bjergsystem mødes. Regionen kendetegnes ved vegetation af fyrretræ (sortfyr og rød fyr), eg og sten-eg samt en bøgeskov (erklæret delvist naturreservat).

Terrænet har mange kløfter, højderygge og tinder, hvor der kan findes andre dyrearter såsom grævling, genetter og rovfugle, samt en stor bestand af oddere og gribbe.

Tilbud på Beciete Ibex

3 dages ophold m. helpension i dobbelt værelse

2 dages jagt

Jagtføring 1:1

Jagtlicens

Transport til / fra jagtområdet

Transport til / fra Madrid lufthavn

Leje af riffel

Rengøring af trofæer

Afskydning af 1 stk minimum bronze Beciete Ibex

​Pris 26.995 DKK pr jæger

​Skydes der under bronze tilbagebetales der 1.500 DKK

Nedlægges der ikke Beciete Ibex tilbagebetales der 19.000 DKK

​Ikke inkluderet:
Flybillet
Alkohol
400 DKK i admin. gebyr

HENT TILBUDDET HER SOM PDF​

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du “synes godt om” vores side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Du kan også skrive en besked direkte til os via formularen.

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at gå glip af alle vores gode tilbud på jagtrejser