Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Kron-/Sikahjort

​Hjortejagten i Skotland er vel nok en bestseller af højeste karakter. At jage dette skønne trofæ i det virkelige skotske højland er bare en oplevelse alle burde give sig selv. Jagten er utrolig spændende og fysisk udfordrende jagt i en storslået og smuk natur. 

At jage kronhjort i det skotske højland i brunsten med en stor rudel af hinder med sig er virkelig en udfordring da mange øjne hviler på dig, men her kommer den skotske stalker til med sin ekspertise med at jage i højlandet. En ting er helt sikkert og det er at har man prøvet at jage i højlandet kommer man helt sikkert igen og igen.

Vi kan på flere af vores revirer også tilbyde jagt på den sky Sikahjort som de har en meget stor og tæt bestand af. Denne jagt foregår i det lavere terræn med skov og er ligeledes en utrolig spændende jagt med mulighed for at nedlægge virkelige gode trofæer. Jagten kan kombineres med både kronhjort og sikahjort og man vil på denne måde få 2 forskellige jagter ud af det på samme tid. Der kan oplyses at vi havde 100% succesrate på sika i 2016 og flere af de nedlagte trofæer på sika var i medaljeklasse.

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44