Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

Giant Moose i Kamchatka​

Jagttider:

Oktober, November samt December ​

Er man til den optimale størrelse af trofæer skal man ikke snyde sig selv for den store østsibirske elg som er den stærkeste elg i den østlige del. Den har et stort leveområde i og omkring den østlige del af Rusland. De største af denne art nedlægges hvert år på Kamtschatka halvøen. Her vil man kunne nedlægge trofæer med gennemsnit imellem 25 - 35 kg og et udlæg på ca. 135 til 170 cm. Der skydes også kapitale elge med trofævægt over de 40 kg og udlæg på over 170 cm. Det er ikke uhørt at elgen udvokset vil på 2,30 cm høj og en kropsvægt nær de 600 kg.

Området hvor Kamtschtkaelgen lever i strækker sig fra den nordlige del af Kamtschtka til Penshina floden ved grænsen til Tschukotka. Vores jagter udføres i den sydlige til den centrale del af Kamtschtka, ca. 300 til 500 km nord for Petropavlovsk ( region Milkowo ). Fordelen i den sydlige del er den kortere transfer til jagtområdet. Dette er top områder med en god elg bestand, her er der god mulighed for pürsch til fods med en god succes. Området er lettere kuperet og der løber mange små bække/floder igennem. I dalene er det udpræget sumpområder som præger landskabet. Jagt termin begynder oktober/november hvor jagten delvis kan forekomme til hest og december med snemobil. Temperaturen på det tidspunkt er imellem -10-15 grader. 

Man søger med snemobilen efter friske spor og når en elg er observeret på stor afstand er der mulighed for at pursche til den. Jagtsuccesen ligger på ca. 80-95 % Efterårs jagten finder også sted fra ca. 1 oktober til ca midten af november. Pürsch i de bjergrige områder med den delvise tætte bevoksning er rimelig krævende. Til trods for hjælp af hestene, skal der forvendtes pursch til fods i ca. 5 -10 km. Jagten i efterårs perioden gør et specielt indtryk på alle jægere​

​Tilbud på Giant Moose

5 dages jagt

7 dages ophold inkl kost

Møde i lufthavnen

Kørsel til/fra lufthavn

Ridning på hesteryg (oktober/november)

Snescooter (December)

Rengøring af trofæ

Veterinære dokumenter​​

Pris      72.395 DKK pr jæger

Ikke inkluderet:

400 DKK i administrative omkostninger

Flybilletter

Leje af riffel 2.000 DKK inkl patroner

Import af egen riffel 4.500 DKK pr riffel

Alkoholiserede drikke

Invitations brev for VISA 750 DKK pr jæger

Russisk visum

Hjemsendelse af trofæ

Hotel før og efter jagten

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen neden for her, så kontakter vi dig hutigst muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du "synes godt om" vorese side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44