KontaktNyhedsbrev

Brun Bjørn

Jagttider:

22. april – 12. maj og 20. august -15. oktober

I Rusland findes der flere forskellige under arter af brunbjørnen, som har forskellige trofæ størrelser. De stærkeste brunbjørne findes alle i den østlig del af Kamchatka Bjørnejagten på denne halvø i det østligste Sibirien er legendarisk.

Her finder man mange af de virkeligt store brunbjørne, som æder sig store og fede i de rigelige mængder af Stillehavslaks, som flokkes i de utæmmede floder som har et af verdens største gydepladser af laks.

​Jægerne indkvarteres i en primitiv men velfungerende lejr bestående af enten polartelte eller hytter – alle udstyret med brændeovn og elektricitet fra en generator. Jagtområdet nås med fly til Petropavlovsk og derfra med bil til lejren – lidt af et eventyr i sig selv. Jagtområdet ligger omkring Milkowo . Man vil indtage sin mad ved bål under selve jagten inden man returnere til campen

​Man vil i jagtområdet virkeligt opleve et råt, men samtidigt imponerende natur med vulkaner, sneklædte bjergtoppe og grønne dale, at man finder hjemstedet for den store russiske brunbjørn.

Brunbjørnene på Kamchatka er imponerende i størrelse, med en højde på over 3 meter i oprejst tilstand samt en vægt på op til 3-400 kilo men sidst på efteråret kan der forekomme vægt på 5-600 kg. Bjørnene der skydes har en gennemsnits skind længde på 260-280cm​

Tilbud på Brun Bjørn​

5 dages jagt

7 dages ophold inkl kost

Møde i lufthavnen

Kørsel i jagtområde samt til/fra lufthavn

Rengøring af trofæ

Veterinære dokumenter​

Afskydning af 1 stk brun bjørn

​Pris 63.995 DKK pr jæger

​Ikke inkluderet:
400 DKK i administrative omkostninger
Flybilletter
Leje af riffel 2.000 DKK inkl patroner
Import af egen riffel 4.500 DKK pr riffel
Alkoholiserede drikke
Invitations brev for VISA 750 DKK pr jæger
Russisk visum
Hjemsendelse af trofæ
Hotel før og efter jagten

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du “synes godt om” vores side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Du kan også skrive en besked direkte til os via formularen.

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at gå glip af alle vores gode tilbud på jagtrejser