Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

Råbuk i Polen​

Information om bukkejagt ​

Prisliste

Jagttider:

Råbuk: 11. maj - 30. september

Rå og lam: 1. oktober – 15. januar​​

Bukkejagten i Polen er vel for mange udenlandske jægere der helt store ”trækplaster” Har man først prøvet denne jagtform i Polen kommer man med garanti tilbage igen. Man får et utrolig tæt bånd til de polske folk i den korte periode man gæster Polen og møder alle vegne den polske gæstfrihed.

Den måde de fleste jagter i Polen foregår på er at man sammen med sin polske jæger tidlig morgen kører ud med bil og enten spotter vildtet fra bil eller man kører ud og sætter bilen og pürscher lidt rundt eller sætter sig i en hochsitz (Jagttårn). Denne metode gentager sig igen om aftenen. Det er meget vigtigt at man forklarer inden jagtens begyndelse hvordan man ønsker jagten skal foregå og her tænkes på om man evt er lidt dårligt gående. Der er på alle jagter tilknytte en tolk som er enten engelsk eller tysk talende som vil oversætte for jægeren under hele opholdet. Bukkejagten er bare en jagt ALLE må og skal prøve.​​

Fastpris ​arrangementer

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen neden for her, så kontakter vi dig hutigst muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du "synes godt om" vorese side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44