Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Information om Polen

Polen er vel for de fleste jægere nok det mest foretrukne jagtland. Dette kan begrundes med den store bestand af råvildt og revirerne virkelig kan levere varen til enhver pengepung.

Vores jagter drives yderst professionelt af jagtklubber som ”lejer” deres jagt ud til gæster for at dække vildtskader fra bl.a. vildsvin. Vi kan fra vores udbydere i Polen som har mere end 20 års erfaring med at arrangere jagtrejser her virkelig tilbyde kvalitetsjagter på alle vidtarter. Vi har selv jaget i ca. 20 år i Polen og har meget stort kendskab til de fleste revirer, som vi benytter os af og derved opnår vi for det meste en 100% rate.

Vores revir ligger i hele Polen, men vi har mange af vores revirer som ligger i det nordvestlige Polen med kort køreafstand. Vores revir er fra 4500 ha til 27000 ha. De er meget varierende og der kan leveres jagt på, den smukke sommerbuk både i skov eller på mere landsbrugsprægede arealer, som sætter spændingen helt i top.​

Vi kan tilbyde flere forskellige former for jagt. Lige fra den hyggelige pürch på den sky råbuk til de spændende drivjagter hvor adrenalinen pumper hele dagen til hundenes gøen i skoven. Virkelig en jagtform der kan anbefales.

Udover de omtalte jagter skal vi naturligvis også nævne jagt på kronhjort, dåvildt, muflon og de hyggelige jagter på hundyr og vildsvin som kan arrangeres til små penge og er en helt ideel jagt for nye jægere.

LUX Jagtrejser hjælper gerne med eksempelvis bestilling af fly og lejebil hvis dette ønskes.

Skulle man have yderlige spørgsmål er man altid velkommen til at maile eller ringe til os, så vi i fællesskab kan finde det rigtige revir og sammen ”skræddersyer ” vi den ønskede pakke sammen til lige netop jer.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44