Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Information om Irland

​På en rejse til Irland bliver du mødt af en fascinerende og overdådig natur, hundredevis af slotte, maleriske byer, små snoede veje, utallige pubber og frem for alt en venlig og charmerende befolkning.

Man flyver for det meste til Dublin,Den Irske Republiks livlige og spændende hovedstad. Byen er et kulturelt centrum med kunstgallerier, museer og teatre, og trænger du til en pause fra byen, er der ikke langt til eventyrlige og fredfyldte vandreture i bjergene, fine herregårde og hyggelige små fiskerlejer.

Friluftsliv i Irland

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Irland går under navnet Smaragdøen eller Den grønne ø. Øen udgøres af et relativt fladt slettelandskab med en bjergklædt kystlinje, som giver naturen sit karakteristiske udtryk. Sætter du pris på smuk, uberørt natur, er Irland derfor det perfekte rejsemål. Her kan du nyde udsigten over dramatiske klipper, dovne floder, glitrende søer, stemningsfulde landsbyer og bløde, grønne bakker. Irlands natur danner også rammen for et utal af aktivitetsmuligheder; her kan du f.eks. fylde rejsen med cykling, vandsport, golf, vandreture, ridning, fiskeri og klatring.

Seværdigheder i Irland

Naturen er langt fra det eneste, Irland har at byde på. Her er også et enormt udvalg af seværdigheder og oplevelser. Dublin bugner af kunstgallerier, museer og forførende, grønne haver som f.eks. St. Anne's Park & Rose Gardens lige nord for Dublins centrum. Skal rejsen have et skud ægte irsk kultur, kan man ikke komme uden om de traditionelle irske pubber. Byen er verdensberømt for sin pubkultur, som er fyldt med dans, hyggelig stemning og klassisk irsk folkemusik, hvor end du kigger hen.

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44