KontaktNyhedsbrev

Duejagt

Information om duejagt​

Skal man virkelig have en sjov og spændende jagt så må det så absolut være den meget populære duejagt som praktiseres mange steder i England. Som afholder alle vores duejagter omkring Oxfordshire hvor vi bruger dueguider med mange års erfaring for denne jagt.

Der er to gode perioder for duejagt. Den ene er i foråret, fra midten af februar til midten af april, hvor duerne trækker på de spirende marker. Den bedste periode er fra slutningen af juli til slutningen af august, da duerne her trækker på de høstede marker.

​Der jages fra dueskjul med lokkere samt Pigeon magneten, alt afhængig af hvad skytten vurderer der er bedst, for at opnå et godt resultat. Skytten køre jer ud fra indkvarteringen om morgenen, og kører jer tilbage om aftenen. Ligeledes sørger han for at tilse jer i løbet af dagen, og han flytter jer hvis dette skulle være nødvendigt. Han anbefaler fra 2-4 skytter, som værende det mest optimale.

​Vi gør for en god ordens skyld opmærksom på, at vejret har en meget stor indflydelse på resultatet af duejagten. Vi giver ingen form for garantier på evt. afskydnings tal eller vejret i det hele taget.​​

Tilbud på duejagt​

4 nætter på B&B

3 dages duejagt 1:1

Skjul og lokker

Transport fra hotel til jagtområde

Firearms

Pris 12.950 DKK pr jæger v. min 2 jægere​

​Ikke inkluderet:
Flybillet
Lejevåben og patroner
Aftensmad
Lejebil / afhentning i lufthavn
400 DKK i admin. gebyr

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Vi opdatere vores facebook løbende, så hvis du “synes godt om” vores side kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.

Du kan også skrive en besked direkte til os via formularen.

NyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at gå glip af alle vores gode tilbud på jagtrejser