Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Duejagt

Skal man virkelig have en sjov og spændende jagt så må det så absolut være den meget populære duejagt som praktiseres mange steder i England. Som afholder alle vores duejagter omkring Oxfordshire hvor vi bruger dueguider med mange års erfaring for denne jagt.

Der er to gode perioder for duejagt. Den ene er i foråret, fra midten af februar til midten af april, hvor duerne trækker på de spirende marker. Den bedste periode er fra slutningen af juli til slutningen af august, da duerne her trækker på de høstede marker.

Der jages fra dueskjul med lokkere samt Pigeon magneten, alt afhængig af hvad skytten vurderer der er bedst, for at opnå et godt resultat. Skytten køre jer ud fra indkvarteringen om morgenen, og kører jer tilbage om aftenen. Ligeledes sørger han for at tilse jer i løbet af dagen, og han flytter jer hvis dette skulle være nødvendigt. Han anbefaler fra 2-4 skytter, som værende det mest optimale.

Vi gør for en god ordens skyld opmærksom på, at vejret har en meget stor indflydelse på resultatet af duejagten. Vi giver ingen form for garantier på evt. afskydnings tal eller vejret i det hele taget.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44