Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

​Information om British Columbia

Sneklædte tinder, dybe skove og rivende floder. Jagt i Canada er virkelig en udfordring og trofæet er noget man må arbejde for! En del af charmen er det primitive lejrliv på naturens præmisser. Er du klar på et vildmarkseventyr?

Prøv jagt i British Columbia jægeren, vildmarken, en kano og en riffel. Drømmen om Nordamerikas uspolerede natur og mødet med elg, bjørn, moutaingoat (Billy Goat) og den mægtige Grizzly som ligger dybt i de fleste riffeljægere. Men hvorfor drømme, når man kan vågne og virkeliggøre det?

I Canada kan jagten – alt afhængig af området og vildtarterne, der jages - afvikles på forskellige måder. Mest brugt er pürshjagt med udgangspunkt i rustikke jagthytter eller flycamps. Hvis transporten rundt i området ikke foregår til fods, kan vores outfitter også tilbyde jagt hvor man sejler i båd eller snescootere, når føret er til det.

Af og til flyves jægerne dybt ind i vildnisset med vandfly og jager fra en primitiv teltlejr i vildmarken og lever af medbragt proviant som evt. suppleres med friskfanget middagsmad. Uanset jagtformen vil man opleve en enestående nærhed med naturen på en jagtrejse til Canada.

Alle vores gæster bliver afhentet personligt af vores Outfitter Chad som deltager under hele jagten. Man flyver til Smithers.

LUX Jagtrejser hjælper meget gerne med booking af fly og bestilling af hotel i forkant og efter jagten hvis dette er aktuelt.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Vi gør altid vores bedste for vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

LUX Jagtrejser er medlem af rejsegaranti-fonden med nr: 2789 samt medlem af DJA (Dansk Jagtrejse Arrangør)

CVR: 38327771

Isbjørnevej 45

6715 Esbjerg N - Danmark

Tlf.: 00 45 27 85 83 44